Diensten

Onze diensten

WijckerStuc biedt een breed scala aan stucwerk diensten, van traditioneel tot modern. Wij werken met hoogwaardige materialen en modern stucwerk gereedschap om de beste resultaten te leveren. Ons team is getraind en ervaren in verschillende stucwerk technieken en stijlen, van sierpleisterwerk tot aan raapwerk en nog veel meer.

Stucen van wanden en plafonds

Of je nu verbouwt of een nieuwbouwproject hebt, wij zorgen ervoor dat je muren en plafonds er straks en naadloos uitzien. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het vak, garanderen wij hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. Wij gebruiken alleen de beste materialen en werken met moderne technieken, om ervoor te zorgen dat jouw project op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Sierlijsten en ornamenten

Creëer unieke texturen en afwerkingen op muren en plafonds met onze sierpleisterwerk diensten.

Gips spuitwerk

Met gips spuitwerk bedekken we snel en efficiënte grote oppervlaktes met een egale laag die bestand is tegen scheuren.

Isoleren en stucen van buitengevels

Door buitengevels te isoleren verhoog je de energie-efficiëntie van je woning of bedrijfspand. Hiermee kun je aanzienlijk besparen op de energierekening. Daarnaast beschermt het stucen van buitengevels tegen vocht, schade door weer en wind en verlengt het de levensduur van de gevel.

Schilderwerk en latex spuiten

Naast stucwerk bieden wij ook schilderwerk en latex spuiten aan. Onze deskundige schilders hebben jarenlange ervaring en een uitstekend oog voor detail. Wij zorgen ervoor dat wanden, plafonds en houtwerk mooi en egaal worden geschilderd. Ook bieden wij latex spuiten aan, een snelle en efficiënte manier om een strakke afwerking te creeren. Deze techniek is vooral handig bij grote oppervlaktes en kan ook een uitkomst zijn bij het renoveren van oude gebouwen.

wijckerstuc logo

 

Jouw woning of bedrijfspand laten stucen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Volg ons op social media:

Werkgebied

Alkmaar
Beverwijk
Castricum
Heemskerk
Haarlem
Velsen
Zaanstad

Scroll naar boven